AGV-International heeft er sinds kort een partner bij! Feyter Forklift Services is sinds 30 jaar een grote speler binnen intern transport. Met hun brede aanbod, van palletwagen tot container handler neemt Feyter de volledige zorg rondom de interne logistiek uit handen. Het bedrijf beheert grote onderhoudscontracten en beschikt over een buitendienst van 35 gekwalificeerde monteurs. Als preferred supplier is de grootste taak van het bedrijf om de klant te helpen bij het vinden van de beste oplossingen. Feyter kan deze oplossingen bieden door constant mee te denken met de bedrijven. Aan de hand hiervan verhuren, verkopen en leasen zij veel machines. Met de komst van Feyter als partner wordt een unieke driehoeksverhouding gecreëerd tussen AGV-International, UniCarriers en Feyter Forklift Services.

Waarom maakt Feyter Forklift Services de stap naar de wereld van AGV?

“Onze kracht ligt in het bieden van excellente service waarbij het ons doel is om de klant volledig te ontzorgen.” vertelt Robert van ’t Westeinde, product specialist, Feyter Forklift Services. “Het partnership met AGV-International biedt ons de mogelijkheid om naast het aanbieden van manuele heftrucks ook volledige AGV-systemen te kunnen leveren.”

“Het partnership met AGV-International biedt ons de mogelijkheid om naast het aanbod van vaste heftrucks ook volledige AGV-systemen te kunnen leveren.”

Blik op de toekomst

“Naast het uitbreiden van ons assortiment, geloven wij ook dat AGV een prominentere rol gaat spelen in de toekomst.” vertelt Robert. “De totaaloplossing die geboden wordt biedt ons daarnaast de mogelijkheid om een 24-uurs service aan te kunnen bieden.”

AGV-International als verlengstuk

“Wij kennen Tom Broeder (AGV-International) al uit zijn tijd bij UniCarriers. Tom gelooft in zijn producten en dit straalt hij ook uit. We hebben niet alleen vertrouwen in de producten maar ook in het bedrijf, dit maakt dat onze keuze is gevallen op AGV-International als partner voor het aanleveren van AGV-systemen en de juiste ondersteuning.”