BRAKING NEWS | 28-7-2020

Wij zijn enorm verheugd over de samenwerking met onze Nederlandse iCube fabrikant. We veroveren met de iCube de hele Benelux markt als professionele leverancier van AS/RS toepassingen. De iCube heeft een vernieuwend karakter. Er zijn namelijk geen “standaard” kranen. We werken met 3D shuttles en liften.

De toegepaste techniek, is gebaseerd op pragmatiek, duurzaamheid en lage onderhoudskosten. We bieden onze relaties ten alle tijden deze enorme agile totaaloplossing.

Het systeem heeft een eigen WCS (warehouse control system). De  prioriteitenkeuze en intelligentie draagt continu zorg voor eindeloze optimalisatie en efficiëntie.

De levering van onze eerste installatie vindt plaats in Nederland in Oss. Deze nieuwe klant heeft slechts een paar honderd palletposities. Door  de levering van de iCube kan het vrieshuis, dag en nacht bediend worden.

Het systeem draait helemaal zonder personeel. Hierdoor heeft het gehele subproject een terugverdien tijd van slechts 2,5 jaar. Dit komt doordat de productielijnen direct aansluiten op ons 3D shuttle systeem.

Het systeem wordt door ons keurig netjes uiterlijk maart 2021 wordt opgeleverd.

We zijn super blij met deze mooie opdracht.

Marley, top opdracht!