iCUBE

De iCUBE is een innovatieve oplossing voor magazijnautomatisering, die is ontworpen met flexibiliteit en modulariteit als uitgangspunt.

Wat de iCUBE onderscheidt van andere automatiseringssystemen voor magazijnen, is het feit dat de iCUBE het voordeel biedt van volledige automatisering en er tegelijkertijd minder machines worden gebruikt dan bij andere systemen.

De iCUBE beheert alle palletbewegingen door alleen gebruik te maken van 3D-carriers en liften.

Alle machine- en palletbewegingen worden automatisch geregeld met behulp van onze geavanceerde Warehouse Control Software (WCS).

Met het WCS kan de operator grote hoeveelheden taken uitvoeren, die automatisch volgens prioriteit beheerd worden en zonder dat de operator de machines handmatig hoeft te bedienen. De iCUBE heeft alleen’ 3D-carriers en liften nodig om volledig automatisch te kunnen functioneren, wat betekent dat er geen dure en onbetrouwbare ketting- of andere rolmechanismen nodig zijn voor elke rij. Omdat de 3D-carriers en liften voor bewegings- en veiligheidsredenen hun eigen sensoren gebruiken, zijn er geen andere sensoren nodig in het magazijn.

De iCUBE is een van de weinige systemen voor magazijnautomatisering dat kan worden geïmplementeerd in zowel bestaande magazijnen, als in nieuwe gebouwen of gefaseerde uitbreidingen.

Zowel de stellingen als de automatisering kunnen in fasen worden aangepast, waardoor capaciteitswijzigingen en doorvoercapaciteit kunnen worden afgesteld op de behoefte van de klant.