Verhuur

AGV International levert enkele “semi” AGV oplossingen, naast de mogelijke leveringen van diverse automatische magazijn totaaloplossingen en AGV’s. Denk hierbij aan The Beatle Box transporters welke in grote getallen uw boxen met producten van maximaal 40KG automatisch kunnen transporteren

We zijn tevens in staat om u autonome MiR 100 AGV’s te leveren die stand alone of in een fleet nagenoeg in iedere layout en applicatie kunnen functioneren.  We laten de MiR 100 AGV uw omgeving zelfstandig inscannen en de AGV zal op eigen gelegenheid keuzes maken om op deze manier stilstand te voorkomen. De MiR 100 AGV vindt zelfstandig haar weg van uw pick up locaties naar uw drop off locaties.

Wie is AGV International?

Proceskosten verlagen door inzetten van AGV’s

Veel bedrijven met logistieke of productielogistieke processen worstelen met de vraag: is een AGV-oplossing het antwoord? Of: hoeveel kan er worden bespaard door de inzet van AGV-oplossingen?

AGV mogelijkheden

  • Eenvoudig van A naar B
  • Volledig automatisch magazijn
  • Dual Drive+ oplossingen
  • Op maat AGV-systemen

De MiR 100 autonome ROBOMOVERS

Zijn eenvoudig uit te breiden met kant en klaar geïnstalleerde en simpel te programmeren 6 assige robotarmen. De robotarmen zijn leverbaar in 3 varianten. Respectievelijk 3, 5 en 10 Kg draagvermogen met een bereik tot wel 1.300mm.

Deze pragmatische en duurzame AGV oplossingen kunnen u vanaf de eerste operationele dag forse besparingen opleveren.