Zekerheden

Een omvangrijk project als een AGV-oplossing is voor u alleen maar zinvol als hiermee de totale proceskosten kunnen worden verlaagd. Dit is ook ons uitgangspunt bij het realiseren van AGV-oplossingen: het daadwerkelijk verlagen van de totale proceskosten.
Het automatiseren van uw productie- of logistieke proces levert in alle gevallen besparingen op. Processen worden efficiënter en betrouwbaarder, fouten en onnodige schades worden voorkomen. Daarbij vervangt het veelal arbeidsintensieve menselijke handelingen.

Zekerheden op KPI-niveau

Bij alle AGV-oplossingen die wij realiseren maken we vooraf transparante afspraken over de te verwachten resultaten. Er worden glasheldere KPI’s afgestemd die door middel van onze intelligente AGV-oplossingen gerealiseerd gaan worden. U weet dan direct waar u aan toe bent en welke besparing u minimaal kunt verwachten.

Wie is AGV International?

Proceskosten verlagen door inzetten van AGV’s

Veel bedrijven met logistieke of productielogistieke processen worstelen met de vraag: is een AGV-oplossing het antwoord? Of: hoeveel kan er worden bespaard door de inzet van AGV-oplossingen?

AGV mogelijkheden

  • Eenvoudig van A naar B
  • Volledig automatisch magazijn
  • Dual Drive+ oplossingen
  • Op maat AGV-systemen